زمان مطالعه: 5 دقیقه
دنیای جادویی «هری پاتر» برای ما پاترهدها همیشه سرشار از لحظات جادویی، موجودات افسانهای و البته خوراکیهای وسوسهانگیز بوده؛ هر بار که به مدرسهی هاگوارتز یا کوچهی دیاگون قدم میگذاریم، دلمون میخواد همه چیز رو تجربه کنیم، از یه لیوان «باتر بیر» گرم توی «سه دسته جارو» گرفته، تا خوراکیهای عجیب و غریب مغازهی «هانی دوکز»؛ امروز با فانتزیمگ همراه باشین که میخوایم یه عالمه رسپی جذاب از این دنیا رو بهتون آزمایش بدیم!
- نوشیدنی کرهای (Butterbeer)
یکی از نمادینترین نوشیدنیهای دنیای «هری پاتر»، «باتر بیر» یا «نوشیدنی کرهای» هست که طعم شیرین و گرمش، بین دانشآموزان «هاگوارتز» حسابی طرفدار داره!
مواد لازم:
- 2 فنجان دلستر
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1/2 فنجان خامه زده شده
- کمی وانیل
طرز تهیه:
- در یک قابلمه کوچک، کره را ذوب کنید و شکر قهوهای، دارچین و جوز هندی را اضافه کنین، این مخلوط رو روی حرارت ملایم بگذارین تا کاراملی و خوشبو بشه.
- دلستر رو اضافه کنین و اجازه بدین کمی جوش بیاد.
- از روی حرارت بردارد و وانیل رو اضافه کنین.
- خامه زده شده رو به عنوان تاپینگ روی نوشیدنی بریزین و تادا! نوشیدنی کرهای شما آمادهی سروه!
- آب کدو تنبل (Pumpkin Juice)
آب کدو تنبل، یکی از نوشیدنیهای اصلی «هاگوارتز» هست که همیشه در کنار غذاهای اصلی سرو میشه؛ این نوشیدنی طعمی شبیه به پای کدو تنبل داره، اما در قالب نوشیدنی!
مواد لازم:
- 2 فنجان کدو تنبل پخته و پورهشده
- 1 فنجان آب سیب
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
- 1 قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه:
- همه مواد رو داخل یخ مخلوطکن بریزین و به خوبی با هم ترکیب کنین تا یه نوشیدنی صاف و خوشمزه به دست بیاد.
- میتونین برای طعم بیشتر کمی آب یخ اضافه کنین و با دارچین تزئین کنین.
- شکلات قورباغهای (Chocolate Frogs)
«شکلاتهای قورباغهای» معروف که همیشه آمادهی یه پرش جادویی هستن، یه خوراکی شیرین و محبوب توی دنیای هری پاترن!
مواد لازم:
- 200 گرم شکلات تلخ یا شیری
- 1/4 فنجان کرم فندق یا کرم بادامزمینی (اختیاری برای داخل قورباغهها)
- قالب قورباغهای شکلاتی یا هر قالبی که داشتین
طرز تهیه:
- شکلاتها رو تکه تکه کنین و روی حرارت ملایم یا به روش بنماری (آب کردن شکلاتها به وسیلهی بخار اب) ذوب کنین.
- شکلات ذوبشده رو داخل قالبهای قورباغهای بریزین و قالب رو خوب بچرخونین تا همهی قالب رو بپوشونه حالا اگه دوست داشتین، مقداری کرم فندق یا بادوم زمینی در وسط اون بریزین.
- اجازه بدین شکلاتها سرد و محکم بشن و حالا روی قالب رو با شکلات بپوشونین و باز هم صبر کنین تا خودش رو بگیره، حالا قورباغههای شکلاتی جادوییتون آمادهان!
- کیکهای سنگی هاگرید (Hagrid’s Rock Cakes)
«هاگرید» همیشه موقع پذیرایی از «رون»، «هری» و «هرماینی» از این کیکها میپخت که به سنگی بودن، معروف بودن! نگران نباشین، نسخهای ما نرمتر و خوشمزهتره.
مواد لازم:
- 2 فنجان آرد
- 1/2 فنجان شکر
- 1/2 فنجان کره سرد (خردشده)
- 1/2 فنجان کشمش
- 1 تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه:
- آرد، شکر و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین، کره سرد خرد شده رو هم اضافه کرده و با انگشتان خودتون به شکل خردهنان در بیاورین.
- کشمش رو اضافه کنین.
- تخم مرغ و شیر رو اضافه کنین تا خمیر سفتی به دست بیاد.
- خمیر رو به شکل توپهای کوچک دربیارین و روی سینی فر بگذارین. حدود 12 تا 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی بشن! یادتون نره که فر رو از قبل گرم بکنین!
- تارت ترش مادام رزمرتا (Madam Rosmerta’s Treacle Tart)
این تارت شیرین و ترش، خوراک محبوب «هری پاتر» بود که توی کافهی «مادام رزمرتا»، «سه دسته جارو»، سرو میشد.
مواد لازم:
- 1 خمیر تارت آماده
- 1/2 فنجان شیره انگور یا عسل
- 1/2 فنجان آرد
- 1/2 فنجان پودر نان
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- 1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
طرز تهیه:
- خمیر تارت رو توی قالب تارت پهن کنین.
- شیره انگور یا عسل، آرد، پودر نان، آب لیمو و پوست لیمو رو با هم مخلوط کنین و درون خمیر بریزین.
- تارت رو در دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سطحش طلایی بشه، حالا یه تارت جادویی دارین!
کوکیهای سمندری پروفسور مکگونگال (Professor McGonagall’s Ginger Newt Biscuits)
«پروفسور مکگاناگال» عاشق کوکیهای زنجبیلیِ سمندری شکلِ مخصوص خودش بود، این کوکیها هم خوشعطر و هم ترد هستن و طعمی گرم و شیرینی دارن. امیدواریم شما هم این بیسکوییتها رو درست کنین و توی یه روز پاییزی مثل «پروفسور مک گاناگال» کنار چایی میل کنین!
مواد لازم:
- 2 فنجان آرد
- 1/2 فنجان شکر قهوهای
- 1/2 فنجان کره (ذوبشده)
- 1/4 فنجان شیره انگور یا عسل
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1 تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
- در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین و جوز هندی رو با هم مخلوط کنین.
- کره ذوبشده، شکر قهوهای، تخممرغ، وانیل و شیره انگور رو اضافه کنین و هم بزنین تا خمیری نرم به دست بیاد.
- حالا میتونین خمیر رو با وردنه پهن کنین و با کاتر به شکل سمندر برش بزنین، یا خمیر رو به شکل توپهای کوچک درآورده و روی سینی فر قرار بدین و با پشت قاشق اونها رو کمی پهن کنین.
- کوکیها رو توی دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزین تا طلایی و ترد بشن.
خوراکی مورد علاقهی شما از دنیای هری پاتر چیه؟! برامون کامنت بذارین تا رسپیشو براتون بذارم!
از دنیای فانتزی محبوبتون بیشتر بخونین:
جعبه HTML